Först och främst, välkommen till RealDeals.

RealDeals är en community av användare för användare. Syftet är att Ni ska spara så mycket som möjligt på en produkt som ni hittar här. Detta genom att användare själva lägger upp deals för att sedan få röster av andra användare så får vi verifierade deals som verkligen är bra rabatterade.
Vi har nog alla varit där, att man har hittat en produkt på exempelvis en hemsida där det står att ett pris sänkt med 50%, man utgår då ifrån att man har hittat ett kap. I själva verket så kan produkten vara minst lika billig på en annan sida alternativt så kan det vara så att företaget smyghöjt priset
innan.

Genom detta community så kommer vi ifrån detta, vi vill undvika att bli lurade. Det var faktiskt så idéen kom från början, man läser en del om hur konsumenter blir lurade genom missvisande prissänkningar.

Här på RealDeals står vi för:

  • Punkt 1 (Transparens?)
  • Punkt 2 (Informationsspridning?)
  • Punkt 3 (Förbättring)

Inom RealDeals så vill vi verka för informationsspridning om produkten och dess spridning. Vi vill att alla ska bidra så mycket de bara kan. Om det är så att man vill diskutera en deal, så kan man göra detta via kommentarsfältet, men håll en god ton då vi vill ha god stämning i communityn.

Kort om oss på RealDeals

Jan

Passionen att hitta deals är inget nytt. Det har genomsyrat hela livet ända sedan barnsben. Nu är ambitionen att sprida detta och att även andra ska få det enklare att hitta deals som passar alla.

Favoritkategorier: Elektronik och Kläder

Ogillar: Reor när man upptäcker att det är billigare någon annanstans

David

– Beskrivning

Jacob

– Beskrivning

Alla är välkomna att dela en deal här, oavsett kategori på dealen (om ni saknar någon kategori får ni mer än gärna höra av er till oss). Ju fler deals som delas, desto större chans är det att någon snappar upp en deal.
Vi är självklart öppna för feedback oavsett vad det gäller, om ni har några frågor eller synpunkter så får ni gärna skicka ett mail till XXX@realdeals.se eller använda formuläret här.
Se nu till att dela med er av era deals eller diskussioner på vårat forum så vi kan fortsätta att spara pengar på våra favoritprodukter!

RealDeals.se
Register New Account
Reset Password