Frågor och svar

Frågor och Svar

Varför finns RealDeals?

Vi ville helt enkelt starta ett community för alla typer av användare som är ute efter att göra ett bra klipp genom att hitta en exempelvis kraftigt nedsatt vara, en kampanj som man kanske har missat eller bara diskutera varor och annat med andra likasinnade. Tanken med communityn är att det ska vara av användare för användare.

Hur fungerar RealDeals?

Enkelt! En användare lägger upp en vara som denne tycker har ett pangpris och så får sedan andra användare rösta på denna varan. I slutändan så handlar det om att hjälpa varandra att spara pengar!

Hur kommer en deal till "Hetast"?

En deal kommer till ”Hetast” genom att få minst netto 5 tummar upp.

Hur delar jag en deal?

Genom att först och främst vara en registrerad användare. Om du inte är det kan du klicka HÄR för att registrera dig. När du sedan är inloggad så klickar du på Dela en deal och följ därefter instruktionerna.

Varför syns inte min deal som jag lagt upp?

Med risk för spam och olämpliga deals så har vi valt att vi måste godkänna dina tre första deals innan de läggs ut offentligt.

Om du redan har lagt upp 3 st deals men det ändå inte syns kan det hjälpa att rensa din cache, om det ej skulle fungera så ber vi dig att kontakta oss så får vi felsöka problemet.

Vad händer med deals som är inaktiva?

När datumet för dealen löper ut tas den bort från deallistan men finns kvar i systemet, därför kommer du att se den under dina delade deals, på samma sätt som de syns när någon besöker din profilsida.

Hur röstar jag på en deal?

För att kunna rösta så måste du vara inloggad, sedan så kan du antingen på förstasidan välja att trycka på Tumme upp (om du tycker att det är en bra deal) eller Tumme ner (om du tycker att det är en mindre bra deal) alternativt så kan du göra det när du är inne på deal detaljen

Vilka deals tas bort?

SPAM, olämpligt innehåll, dubbletter, saker som inte hör hemma som deals, om företag utger sig för att vara privatpersoner är saker som inte kommer att tolereras och kommer därmed tas bort från hemsidan.

Vad gör jag om jag upptäcker en deal som jag vill rapportera?

Klicka på Rapportera deal inne i den detaljerade vyn av dealen . Fyll sedan i:

Orsak
Ditt namn
Din E-mail
Beskrivning av orsaken till rapporten

Jag har ett förbättringsförslag, hur kontaktar jag er?

Skicka antingen ett mail till XXX@realdeals.se eller fyll i formuläret via länken här

Jag vill avsluta mitt konto, hur gör jag?

Gå in under Din profil / Inställningar / Avsluta konto

Register New Account
Reset Password